Neem contact op

Heb je vragen over onze producten en diensten, of wil je een afspraak met ons maken, neem dan contact met ons op! Dat kan via het formulier onderaan de pagina of via de volgende contactgegevens:

info@weddingwish.nl
06 452 497 59 / 06 482 044 36

Wij zijn ook te volgen via de volgende social media kanalen:

Over WeddingWish

Over WeddingWish

A couple that loves to create your Wish!

WeddingWish is een familiebedrijf, gevestigd in Almere, dat begon met het verzorgen van unieke decoraties op diverse evenementen in India. Als man en vrouw werken wij samen en streven wij ernaar dat jouw wensen uitkomen.

Ons doel is om unieke concepten voor elk event zoals bruiloften, verjaardagen, henna feesten, recepties, geboortefeesten en alle overige evenementen, te creëren. Wij staan voor creativiteit, uitstraling, inspiratie en de beleving. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeftes en creëren daar een op maat gemaakt concept omheen. Zo willen wij ook jou blijven inspireren.
In dit proces sta jij als klant centraal. Wij als weddingplanners denken graag met jou mee, om ervoor te zorgen dat jouw dag een unieke beleving wordt.
Je kunt kiezen uit standaard producten en diensten zoals event decoratie, bruidsdecoratie, mandaps (ook wel maroh genoemd), bediening en service, trouwkaarten en accessoires. Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het goede adres.

Jouw Wishlist

Jouw Wishlist

De producten en diensten zijn te bekijken op de website. Maak jouw wensen kenbaar door de producten en diensten waar jij belangstelling voor hebt, in jouw Wishlist te plaatsen. Deze kun je, bij het maken van een afspraak, naar ons toe sturen zodat wij alvast kunnen nadenken over jouw WeddingWish.

Heb je belangstelling in onze producten en diensten, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens of het contactformulier en maak een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. Kom bij ons langs in Almere en wanneer de mogelijkheid er niet is om langs te komen, is er ook een mogelijkheid dat wij bij jou langskomen.

Wij zijn ook te vinden via verschillende social media kanalen. Volg ons om op de hoogte te blijven van al onze ontwikkelingen!

Locatie

WeddingWish is centraal gelegen en je kunt ons vinden in Almere.

Alles op Maat

WeddingWish biedt unieke producten en diensten aan op maat voor iedere gelegenheid.

Totaal Concept

WeddingWish biedt totale concepten aan waarbij je diverse producten en diensten kunt combineren.

Aanbiedingen

WeddingWish heeft regelmatig leuke aanbiedingen en acties lopen.
Contactgegevens

Bezoek & Correspondentie:

WeddingWish
Leif Erikssonstraat 23
1363 LG Almere

Algemene informatie:

0645249759 / 0648204436
info@weddingwish.nl

Volg WeddingWish